Вашият дигитален партньор
ИЗРАБОТКА

НА УЕБ САЙТ ?

Уеб дизайнът трябва да се фокусира върху три основни аспекта: да бъде ориентиран към клиента, убедителен и устойчив на бъдещето.
Как работи

Изумителни резултати със само в 4 прости стъпки!

Среща & Проучване

Чрез този разговор ние ще открием основните предизвикателства, разбираме вашите уникални нужди и установяваме ясни цели.

Концепция & Планиране

Персонализираните стратегии заемат централно място, като посвещаваме първата седмица на изработването на идеален план за вашия бизнес.

Реализация

Наш екип от експерти изпълнява изработения план с прецизност и ефективност, отделяйки три работни дни, за да съживи вашето виждане.

Оптимизация и Анализ

Преживейте непрекъснато подобрение и изглаждане през периода на тестване , ние оставаме посветени на оптимизирането

Нашата философия

В GENETTIV не вярваме, че сме просто една от другите компании за уеб дизайн. Вярваме, че един уеб сайт е естественото продължение на историята на една марка, което задава тона за онлайн присъствието. Нашият процес на сътрудничество е семпъл, като гарантираме, че новият ти сайт е нещо, което наистина представлява теб и твоя бизнес, като същевременно постига целите ти. 

Безплатните консултации в GENETTIV осигуряват персонализиран подход, който не пропуска да разбере твоите нужди. Искаме да разберем идеята да развиваш (или преустройваш съществуващият си уебсайт) и какви са твоите цели, за да постигнеш максимална възвръщаемост на инвестициите. Ние можем да помогнем да създадеш план, който е стратегически обоснован за твоя бизнес, като в същото време се придържаме към твоя бюджет. Без значение дали целиш да продаваш продукти или услуги онлайн, да генерираш потенциални клиенти или да увеличиш осведомеността за марката си, ние сме тук, за да помогнем твоя уебсайт да бъде не просто ефективен, но и да генерира приходи.

Защо нас?

Първите впечатления са всичко

Работата с GENETTIV предоставя нови перспективи и идеи, които могат да ви помогнат да издигнете вашата марка на следващото ниво. Те са малка група творчески мислители, които усилено работят, за да помогнат на своите клиенти да създадат брандове, които ще се свържат с потенциалните потребители.

Вашият дигитален партньор