За нас

Вашата дигитална трансформация започва тук.

Нашата визия

Да бъдем водещ партньор за дигитална трансформация

Предоставяме на нашите клиенти гъвкави, скалируеми и устойчиви cloud-native решения, които позволяват бързи и ефективни отговори на променящите се пазарни условия и клиентски изисквания.
Нашето Know-How

Ние в Genettiv се стремим да изграждаме, внедряваме и управляваме съвременни приложения, които са създадени за облачни среди. С нашия подход, ние помагаме на компаниите да създават високоскалируеми, гъвкави и устойчиви приложения, които могат бързо да се адаптират към нуждите на клиентите.

Genettiv използва cloud-native подход, като разбива функционалностите на приложенията на по-малки, независими микросървиси. Това прави нашите приложения по-агилни и ефективни, тъй като всяка услуга работи самостоятелно и използва минимални изчислителни ресурси.

С Genettiv вие получавате повече от просто софтуер – получавате партньор, който разбира нуждите на вашия бизнес и използва най-новите технологии за да ви помогне да ги реализирате. Нашите решения са проектирани да ви дадат гъвкавостта и мощта, от които се нуждаете, за да водите на пазара.

Доверете се на нас в Genettiv за вашата дигитална трансформация и да направим бъдещето на вашите приложения още по-успешно!

Нашата мисия

Стремим се да


Подобряваме иновациите чрез използване на най-новите cloud-native технологии. Увеличаваме ефективността чрез автоматизация и оптимизация на процесите.
Подкрепяме растежа на бизнеса чрез мащабируеми и надеждни решения. Осигуряваме конкурентно предимство чрез бързо внедряване и адаптиране на приложенията.
Формираме дълготрайни партньорства, основани на доверие и взаимно развитие.
Вярваме, че чрез интегриране на модерни технологии и иновативни подходи, можем да трансформираме бизнеса на нашите клиенти и да ги подготвим за успех в дигиталната ера.

Най-яките клиенти

Project Done
0 K+
Happy Client
0 K+
Client Ratings
0
Award Winning
0 +
GENETTIV